Baba-Apa – közösség és shop

Semmi sem baba téma…

Baba-Apa mobil előfizetés

A Baba-Apa mobil hivatalos mobilpartnere a netfone. A Baba-Apa mobil a netfone franchise partnere.

A Baba-Apa csoport adminjaként, és a Netfone franchise partnereként mobiltelefon és mobilinternet-előfizetést köthetsz nálam. Írj vagy hívj, és hivatkozz a Baba-Apa csoportra. Ha a Baba-Apa közösséghez is tartozol, csak hab a tortán: családok és vállalkozó szülők előnyben – mondom ezt vállalkozó apukaként. (És 7 éve Netfone előfizetőként.)

Gyakran hallani, hogy az internet ma már a Maslow-féle (szükséglet)-piramisnak ha nem is a legalsó szintjén, de a másodikon ott van. Itt vannak a biztonság fogalmába tartozó szükségletek. Fizikai-, anyagi-, erkölcsi-és vagyoni biztonság.

Ami olyasmit jelent, hogy hogy nem csak a társadalmunk és a kultúránk része, de jószerivel az identitásunk is függ az internethez való viszonyunktól. Miért mondom el ezt? Mert

„internetet -és tágabb értelemben mobiltelefont- tulajdonképpen mindenki használ. Ergo nem az a kérdés, hogy fizetsz-e érte, hanem hogy mennyit.”

A Baba-Apa tagoknak ajánlott mobil előfizetés valószínűleg olcsóbb

Nektek hány SIM-kártyátok van a családban? Kíváncsi vagy, hogy mennyit tudnál spórolni havonta-évente a Baba-Apa mobil előfizetéssel?

Három tetszőleges rokonom kértem meg, hogy küldjék át a telefonszámláikat, mert szerettem volna megnézni, annyira jó-e az ajánlat még ma is, mint amikor én előfizető lettem 2017-ben.

Az egyik SIM-kártyán 2347 Ft-ot, a másikon 1659 Ft-ot, a harmadikon 569 Ft-ot tudnának a rokonaim spórolni, ha előfizetők lennének. (Csak az egyik váltott azonnal, a másodiknak még hűsége van, a harmadik pedig szimplán ember, ergo közgazdasági értelemben nem racionális.) 🙂

Innentől egyszerű a matek. Ha ezt átlagolom, az simenként 1525 Ft. Ha egy átlagos családban van csak 3 SIM-kártya, és egy vezetékes net, akkor az 4*1525= 6100 Ft megtakarítás havonta. Ami 73200 Ft évente. Soroljam, hogy mi jön ebből ki? Nem fogom.

Látogass el a Netfone-os Baba-Apa mobil előfizetés-felületemre az alábbi gombra kattintva, és rendeld meg online a számodra optimális csomagot!

Kérdezheted, hogy miért velem szerződj. Egyszerű. A Baba-Apa csoportból már jól ismert korrekt, proaktív, következetes, segítőkész és megoldásközpontú hozzáállással segítek itt is, ha elakadsz.

Egy másik összehasonlítás

Ha kíváncsi vagy a más mobilszolgáltatók és a Netfone csomagjai közötti eredményre, menj fel az ő weboldalaikra is!

Ha találsz különbséget: te mire költenéd a megmaradt pénzed? 🙂

Én a kislányomra, önfejlesztésre és élményekre, közös családi emlékekre.

Hogy lehetsz „Baba-Apa mobil”-előfizető?

Látogass el a Netfone-os Baba-Apa mobil előfizetés-felületemre az alábbi gombra kattintva, és megrendelheted online.

Ott kérhetsz visszahívást is, de ha neked az kényelmesebb, írj a babaapamobil{@}gmail{.}com -ra vagy fel is hívhatsz (+36704269699).

És tényleg kíváncsi vagyok, hogy te mennyit tudsz spórolni, és, hogy mire költenéd a megtakarított összeget! Ha van kedved, küld el nekem 🙂 Ha szeretnéd, szívesen segítek kiszámolni is.

Vagy elkölteni 🙂